Om mig

Jag vill ju inte skriva för mycket om vem jag är, och inte för lite heller. Mest för att skydda personer som det kommer stå mycket om i den här bloggen, kanske framför allt min mamma.

Att leva med en missbrukare är inte lätt. Att leva utan en är ovanligt. För alla känner vi någon som har problem med alkohol, droger eller liknande.

Här vill jag vara ärlig. Jag vill dela med mig och ge till andra, men mest av allt få ur mig av så mycket som kanske annars skulle fastnat där inne någonstans, djupt i mitt hjärta.

Jag ser inte ner på någon och tänker alltid på att alla är människor med lika mycket värde, missbrukare eller ej. Ingen är bättre än någon annan och jag vill med den här bloggen bara skriva av mig, dela med mig och hoppas på att fler i samma situation kan läsa och ha något att relatera till. Under fliken Länkar har jag även delat med mig av några saker som hjälpt mig på vägen.

Jag vill också säga att jag gått vidare med mitt liv. Allt jag skriver om händer inte nu, utan kan vara tillbakablickar och minnen. Men ännu är det svårt, och det skriver jag också om. Men jag har bearbetat detta länge och vill också kunna dela med mig av tips på vad jag gjort som hjälpt mig på vägen.

J